Υλοποιείτε Σχέδια Erasmus+: Νεολαία και Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης; Θέλετε να δώσετε ευκαιρίες εκεί που τις χρειάζονται περισσότερο αλλά ψάχνετε τον τρόπο;

Πάρτε μέρος στην εκπαιδευτική συνάντηση για την ενίσχυση της συμμετοχής νέων με λιγότερες ευκαιρίες στα σχέδιά σας!

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, σας καλεί σε μία εκπαιδευτική συνάντηση για την ενίσχυση της συμμετοχής νέων με λιγότερες ευκαιρίες στα σχέδιά σας!

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19/01/2023, στο ξενοδοχείο Semeli στη Λευκωσία από τις 16:00-19:30.

Στόχοι της εκπαίδευσης είναι:

  • Να τονιστεί η σημασία της προτεραιότητας Συμπερίληψη και Πολυμορφία στα Προγράμματα Erasmus+/ Youth και Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης
  • Να δημιουργηθεί χώρος στους συμμετέχοντες να συζητήσουν σχετικά με τις ιδιαιτερότητες των σχεδίων στον τομέα της Συμπερίληψης και Πολυμορφίας.
  • Να μοιραστούν μεθόδους και εργαλεία αλλά και να αναζητηθούν τρόποι ενίσχυσης της συμμετοχής αυτών των ομάδων στα Προγράμματα.
  • Να δημιουργηθούν προτάσεις σχετικές με την ενίσχυση των σχεδίων στον τομέα της Συμπερίληψης & Πολυμορφίας στα Προγράμματα.
  • Να εμβαθύνουν σε θέματα ποιότητας των δράσεων συμπερίληψης που περιλαμβάνονται στα Προγράμματα.

Δεδομένης της σημαντικότητας της εν λόγω προτεραιότητας στα υπό αναφορά ευρωπαϊκά Προγράμματα, η παρουσία σας στην προγραμματισμένη εκπαίδευση θεωρείται απαραίτητη.

Οι ενδιαφερόμενοί θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 25871470 μέχρι την Τρίτη, 17/01/2023 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Ας δώσουμε ευκαιρίες εκεί που τις χρειάζονται περισσότερο!